Hwa Rang Do Roosendaal is een sportclub waarin les wordt gegeven in de  vechtkunst Hwa Rang Do en de vechtsport  Tae Soo Do.

Hwa Rang Do betekent de weg van kind naar volwassenheid dit houdt in dat de ontwikkeling van zijn leden ons doel is. Dit doen we door middel van lessen waarin discipline, respect en plezier centraal staan. Na elke les hopen wij dat jij iets nieuws heb geleerd en jezelf ontwikkeld, zowel fysiek als mentaal.

Hwa Rang Do Roosendaal is opgericht in september 2018 door  Jo Kyo Nim Ray Kuijk (1e dan Hwa rang Do). Dit wordt gedaan in samenwerking en ondersteuning van Hwa Rang Do Nederland en de Hwa Rang Do scholen Vlissingen en Bergen op Zoom.

Hwa Rang Do Roosendaal is een open en warme school waar haantjesgedrag niet wordt geaccepteerd. Wij willen iedereen die geïnteresseerd is in een complete vechtkunst de ruimte bieden om deze in een veilige omgeving te leren. Ben jij op zoek naar een gezellig maar professionele school waar je samen met fanatieke mensen kunt werken aan doorzettingsvermogen,fit worden, conditie en zelfverdediging? Dan ben je bij Hwa Rang Do Roosendaal aan het juiste adres!

Geinteresseerd? Neem nu contact op voor een gratis proefles!